Våra depåtjänster

p

Parkering

På Bergslagsgatan i centrala Göteborg och på Järnringen i Partille finns det med jämna mellanrum uppställningsplatser.

tvatt

Tvätthall

Alla Terminal G:s tvätthallar är miljövänliga. Med det vill vi säga att vi alltid försöker välja det mest effektiva och miljömässigt bästa tvättkemen. På samtliga tvätthallar finns också reningsverk som recirkulerar återvunnet vatten.

tanka

Tankning

Terminal G:s kunder ska ha möjlighet till påfyllning. Det finns tankstationer på samtliga depåer med olika typer av bränsle, ex. HVO, RME och Diesel. Andra vätskor som också kan behövas finns också att tillgå såsom; spolarvätska, glykoler och oljor.

service

Fordonskontroll

På Terminal G är man van vid att utföra olika typer av fordonskontroll-uppdrag. Det kan vara ex. säkerhetskontroller skräddarsydda för att möta kundens behov och Västtrafikskontroller enligt avtal. 

blad

Andra tjänster

Terminal G är flexibla och kan göra mer än att tanka och tvätta. Anpassning av tjänst sker i samråd med kund. 

kaffe

Personalutrymme

På Bergslagsgatan i Centrum och på Järnringen i Partille kan det finns det möjlighet att hyra lokaler och dela personalutrymme med andra kunder.

24

Akut assistans

Behöver du snabb service. Daglig städ eller tvätt efter era önskemål

Terminal G står till tjänst nästan dygnet runt för att frigöra tid åt dig och dina kollegor.

Med många år i branschen vet vi vad du behöver och förväntar dig av en fullserviceterminal. Därför erbjuder vi ett unikt servicekoncept med ett brett serviceutbud med allt från fordonsuppställning med kringtjänster till lokal- och fordonsunderhåll. Vi ser våra kunder som gäster och tar vårt värdskap på allvar. 

Intresseanmälan
Skicka in

Ring vår växel
+46 (0) 702 78 01 26

Epost förfrågningar
info@terminalg.se

våra partners

vt-logo
vy-logo
no-logo
ob-logo
vy-logo2
ke-logo