Våra depåtjänster

p

Parkering

På Bergslagsgatan i centrala Göteborg och på Järnringen i Partille finns det med jämna mellanrum uppställningsplatser. För mer information vänligen kontakta oss. 

tvatt

Tvätthall

Alla våra tvätthallar är miljövänliga. Med det vill vi säga vi alltid försöker välja det mest effektiva och miljömässigt bästa tvättkemen och jobbar med återvunnet vatten via reningsverk.  

tanka

Tankning

Våra kunder ska ha möjlighet till påfyllning. Vi har tankstationer på alal våra depåer med olika typer av bränsle. Som ex. HVO, RME och Diesel. Andra vätskor som också kan behövas finns också att tillgå såsom; spolarvätska, glykoler och oljor.

service

Fordonskontroll

På Terminal G är man van vid att ta olika typer av fordonskontroll-uppdrag. Det kan vara ex. säkerhetskontroller skräddarsydda för att möta kundens behov och Västtrafikskontroller enligt avtal. 

blad

Andra tjänster

Terminal G är flexibla och kan göra mer än att tanka och tvätta. Anpassning av tjänst sker i samråd med kund. 

kaffe

Personalutrymme

På Bergslagsgatan finns det möjlighet att hyra lokaler och dela personalutrymme med andra kunder.  

24

Akut assistans

Behöver du snabb service. Daglig städ eller tvätt efter era önskemål

Terminal G står till tjänst nästan dygnet runt för att frigöra tid åt dig och dina kollegor.

Med många år i branschen vet vi vad du behöver och förväntar dig av en fullserviceterminal. Därför erbjuder vi ett unikt servicekoncept med ett brett serviceutbud med allt från fordonsuppställning med kringtjänster till lokal- och fordonsunderhåll. Vi ser våra kunder som gäster och tar vårt värdskap på allvar. 

Ring vår växel
+46 (0) 702 78 01 26

Epost till serviceavdelning
drift@terminalg.se

vy-logo
vt-logo
no-logo
ob-logo
ke-logo