Miljö
- hela vägen!

I varje beslut stort som smått som Terminal G gör finns miljö med. Terminal G är ISO 14001 certifierade sedan 2015. 

Läs mer

Miljöperspektiv

Vi på Terminal G strävar efter att vara rädda om miljön i både stort och smått. Vi ställer höga krav på oss själva och vill kunna erbjuda våra kunder miljömässiga fördelaktiga och högkvalitativa tjänster. Vi vill att terminal G ska vara den självklara partnern för alla buss-och åkerientrepreneörer, både vad gäller service och miljöaspekter. 

Vår miljö & kvalitétspolicy

I en bransch som utan eftertanke kan påverka vår planet avsevärt, avser Terminal G att få så nöjda kunder som möjligt, med ett minimalt avtryck på miljön.

Detta åstadkommer vi genom att

Ständigt se över och förbättra vårt ledningssystem. Utveckla nya processer när så behövs, samt effektivisera de som redan finns. Alltid med hänsyn till lagar, förordningar och uppfyllande av bindande krav.

Säkerställa organisationens förutsättningar och kompetens för att kunna möta våra kunders men också samhällets behov. Vi utbildar och engagerar våra medarbetare i ett öppet diskussionsklimat. Att varje medarbetare i sin roll, ska bidra till minskad miljöpåverkan och ökad kvalitet är något vi eftersträvar.

Ta ett helhetsansvar för vår leverans. Vi ställer höga krav på oss själva, men även på våra leverantörer, kunder och underentreprenörer. Vi ser att ett samarbete mellan samtliga parter ger oss möjlighet att utbyta erfarenheter vilket skapar smarta lösningar, för vår ständiga förbättring av vår miljö- och kvalitetsprestanda.

Vår miljö & kvalitétspolicy

våra partners

vt-logo
vy-logo
no-logo
ob-logo
vy-logo2
ke-logo