Övriga tjänster

Ersättningstrafik

Problem kan uppstå när som helst och var som helst, vare sig det är planerade eller oplanerade trafikstörningar. Därför erbjuder Terminal G ersättningsbussar som tar dina passagerare dit de ska. Vi är bemannade nästan dygnet runt och har tillgång till bussar och förare av högsta klass och kan rycka ut med kort varsel. Vi hanterar ersättningstrafik med buss för såväl buss- och tågtrafik som spårvagnstrafik.
Gör en förfrågan via bokningsformuläret.

Busscatering

Bjuder du dina resenärer på mat under resan och behöver fylla på depåerna? Det finns möjlighet till busscatering i lunchrestaurangen Dukat Bord Mat & Catering som finns i samma hus som Terminal G. Restaurangen är öppen måndag – fredag. Dagens lunch serveras mellan kl 11.00 – 14.30 och det finns alltid möjlighet att få en fika under dagen. Dukat Bord Mat & Catering har caterat till både Björn Skifs och Melodifestivalen. Gör en förfrågan via bokningsformuläret.

Konferens- och utbildningslokaler

Terminal G erbjuder uthyrning av konferens- och utbildningslokaler. Den större lokalen har plats för
20 personer och är utrustad med projektor. Den mindre lokalen är lämplig för 6 till 8 personer  och är utrustad med whiteboard och filmduk. Önskas förtäring beställes detta via vår lunchrestaurang som finns i samma hus. Gör en förfrågan via bokningsformuläret.